Svanninge Bjerge


© husmer  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© husmer  Følg
Svanninge Bjerge

Fotograf:
Kategori:
husmer
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2020-10-11 // 10:10
Nikon D500
 
» Køb billede

Svanninge Bjerge på Fyn er et dejligt naturområde, og fra Lerbjerg er der fra 126 meters højde en skøn udsigt udover øhavet! - f.eks. gennem denne ramme, som turistforeningen har været så venlig at stille til rådighed for forbipasserende kamera-tosser! :-)


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2020-10-12 10:41
Hej Torsten - tak for din kommentar, men jeg har måske udtrykt uklart ... det er ikke et billede af et maleri ... det er den "ægte vare" uden snyd! :-)
mvh erik

Fotostaeren
2020-10-12 10:39
Hej Erik. Der er flot natur ved Svanninge Bakker, og er vejret på dagen ikke lige som på maleriet, ja så er det en glimrende ide at ty til maleriet, som du i øvrigt viser i en smuk udgave!
Mvh. Torsten

husmer
2020-10-12 09:32
Tak, Kurt Verner! En af de store malere fra Fyn har malet et maleri fra dette punkt, og derfor er der opstillet en ramme, så man kan sammenligne virkeligheden med maleriet, som er vist nedenunder rammen. For sjov skyld tog jeg så dette billede og beskar det indtil rammen. Men hvis rammen var vandret, så var horisonten det ikke! Det gav lige lidt arbejde i ps, og jeg landede på dette resultat. Men sjovt at arbejde med! :-)

kvh
2020-10-11 17:32
Ja, det skal da prøves og man kan altid fjerne den igen (rammen) Smuk natur du har foreviget her Erik. Der ser ud til at være en meget varieret natur i det område.
VH Kurt Verner

husmer - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (2)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori