Uglen


© Ponyo  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Ponyo  Følg
Uglen

Fotograf:
Kategori:
Ponyo
Dyr
Upload dato:
Kamera:
2020-12-10 // 18:12
Canon Canon 6D mark ii
 
» Køb billede

Endelig fik jeg set min første ugle og taget et billede af den :-)
Jeg undrer mig bare - hvorfor er fjerene på kroppen ikke skarpe? Er det mon for lang lukketid? Den er på 0,8 sek og der var lidt vind.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Ponyo
2020-12-12 20:55
Hej Egon
Tak og tak for kommentar :-) Du har ret, uglen sad ret stille, det var pga vinden at jeg tænkte at en kortere lukketid måske kunne hjælpe. Men ja, jeg glemte jo helt iso'en. Så en højere iso, højere blændetal og hurtigere lukketid. Det må jeg prøve. Tak for input :-)

Eglo
2020-12-12 17:04
Du skriver at du har brugt stativ, så er det ikke en hurtigere lukkertid du behøver i dette tilfælde hvor motivet ikke bevæger sig, den ser meget stille ud. Jeg vil foreslå en mindre blændeåbning (højere blændetal) for at få mere dybdeskarphed i billedet og det vil i dette tilfælde gøre, at også uglens bryst vil blive skarpt. Ok en hurtigere lukkertid kan være en god ide hvis det blæser lidt. Med det kamera du har brugt her, kan du gå højt i isoen uden at det går ud over kvaliteten. Jo højere iso des mere har du at gøre med mht, blænde og lukkertid.
Ellers et fint billede af den sovende ugle :-)
Hilsen Egon.

Ponyo
2020-12-11 23:08
Hej glebjerg
Tak for kommentaren :-) Jeg prøvede at sigte på øjnene, men brugte Live view, da jeg ikke synes auto fokus blev godt. Jeg vil prøve igen med en hurtigere lukketid. Tak for input :-)
Mvh. Annette

glejbjerg
2020-12-11 06:51
Hej Hej. Ellers et godt skud af Uglen, i flotte farver. Når du skal Skyde sådanne billeder skal lukketiden være hurtigere, og du må kun have 1 focuspunkt. som du ligger lige på Øjnene, så vil det blive skarpt. Focuspunkterne ligger her på træets bark, og så går det galt.

Ponyo
2020-12-10 21:47
Hej Kurt Verner
Tak for din kommentar. Billedet er taget med stativ, jeg har på ingen måde en rolig hånd, når det er en tele der sidder på kameraet ;-)
Mvh. Annette

kvh
2020-12-10 21:16
Hvis ikke har haft støtte eller kameraet har været på stativ, bliver det nemt for lang en lukkertid med en tele medmindre du har en meget rolig hånd. Det er under alle omstændigheder et godt skud. Ugler er ikke nogen man ser hver dag. Hovedet er nogenlunde skarpt, men kroppen virker ganske rigtigt lidt sløret.
VH Kurt Verner

Ponyo - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori