Ramløse - kirkealléen


© kvh  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© kvh  Følg
Ramløse - kirkealléen

Fotograf:
Kategori:
kvh
Arkitektur
Upload dato:
Kamera:
2020-12-10 // 21:12
Pentax K1
 
» Køb billede

Ved Ramløse kirke, Nordsjælland, ultimo oktober 2020.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
kvh
2020-12-11 15:56
Hej Torsten!
Tusind tak. Ja, Picasa har det også, og her hedder det: Ret op. Men det er ikke nær altid, det kan lade sig gøre, nogen gange må man gå på kompromis. Jeg bruger som bekendt også HDR til en del billeder, men det er kun til at samle billederne og selvfølgelig til tonemapping. Nærværende billede er ikke forsøgt oprettet.
God weekend.
Kurt Verner

Fotostaeren
2020-12-11 15:01
Hej Kurt Verner. Et flot billede "pakket ind" i efterårets gyldne farver, og med et fint vue op mod kirken! Som Erik nævner ang. styrtende linjer, så har alle billedbehandlingsprogrammer en funktion til det. I mit program skal man under Transform, justere lidt ved Vertical, men det fungerer bestemt også fint som det er.
Mvh. Torsten

husmer
2020-12-11 10:10
En opretning gør ikke altid billeder bedre, nogen gange er det charmerende med lidt styrtende linjer - og billedet her er jo ikke taget med en kraftig vidvinkel, og fungerer fint som det er. Egentlig var jeg lidt nysgerrig på, om det kunne gøres i dit program. Når jeg er nede på 10-15 mm dx er det normalt nødvendigt, og jeg skal være opmærksom på de vinkler jeg tager billederne fra, da perspektivet ellers kan være lidt problematisk ... :-)
God weekend,
Mvh Erik

kvh
2020-12-11 09:44
Erik og Knud: Mange tak begge to. Erik: Jeg har faktisk ikke forsøgt at rette op, men det kan måske lade sig gøre, selv om vinklen mod bygninger er meget skrå?
VH Kurt Verner

husmer
2020-12-10 21:56
Din samling af kirkebilleder er efterhånden formidabel, og det er et udmærket billede taget i en fin vinkel - og i din velkendte stil. Har du mulighed for i dit billedbehandlingsprogram at rette op for styrtende linjer? - hvis, så vil det imø være prikken over det berømte i .... :-)
mvh erik

knud_foto
2020-12-10 21:41
Igen et kirke billede i høj kvalitet du viser her. Flot og smukt med efterårets gyldne farver. Flot blå himmel der står i fin kontrast til den rød hvide kirke og samtidig pænt og godt komponeret. Og taget kl 12:25 kan man se på kirkeåret :-) Rigtig flot billede.
Vh. Knud.

kvh - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori