Casa Poporului.


© husmer  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© husmer  Følg
Casa Poporului.

Fotograf:
Kategori:
husmer
Arkitektur
Upload dato:
Kamera:
2020-12-11 // 17:12
Nikon D500
 
» Køb billede

Parlamentets Palads, tidligere kendt som Ceauşescus Palads, er et imponerende bygningsværk i Bukarest - og det næststørste i verden!
Dejligt i dagens indespærring at kunne mindes en dejlig tur i 2018! :-)
Læs evt. mere her:
https://da.wikipedia.org/wiki/Parlamentets_Palads


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2020-12-12 22:13
Tak, Kurt Verner - ja, det er en fantastisk bygning! Jeg ville ikke have noget imod at komme tilbage, specielt hvis man kunne komme med på en rundvisning! - hvis en sådan findes!
mvh erik

kvh
2020-12-12 20:55
Flot skud af verdens næststørste bygning og tilmed den tungeste i verden med sine 4 milliarder kg og så synker den med 6 mm om året - mon den forsvinder helt med tiden? Godt udsnit du har valgt og tilpas med luft i flankerne.
VH Kurt Verner



husmer
2020-12-11 19:28
Tak for din kommentar, Torsten, og for din spændende beretning om forholdene i 1990! Der er sket meget, siden Ceauşescu blev henrettet i 1989, og du var der i 1990, og selvom vi kun var der en enkelt dag, så fornemmede vi en behagelig atmosfære, og jeg vil ikke have noget imod at komme tilbage og besøge byen. Tennis er en dejlig sport - nyder den om sommeren sammen med en makker; skønt at få motion udendørs! :-)
mvh erik

Fotostaeren
2020-12-11 17:41
Hej Erik. Rigtig flot præsentation af det imponerende slot, hvor både farver og detaljer er i top. Jeg har selv stået der i 1990, men har blandede følelser med oplevelsen fra dengang.
Jeg deltog i en tennisturnering i Bukarest et halvt år efter at Ceausescu blev henrettet, og da flyet landede blev det omringet af soldater med maskingeværer, og vi blev alle visiteret for penge og lign. Under opholdet blev man til stadighed overvåget, og gik jeg på gaden, blev jeg flere gange stoppet af folk, der ville købe mit tøj!! Oveni var de så "flinke" på hotellet, at de solgte os mineralvand på flaske ... der efterfølgende viste sig at være postevand, så det blev vi syge af! - Ikke den mest muntre turnering jeg har deltaget i :-))
Men et fint billede.
Mvh. Torsten

husmer - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori