I skovens dybe stille ro


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
I skovens dybe stille ro

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Natur
Upload dato:
Kamera:
2020-12-13 // 18:12
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet er fra sidst i oktober, og er fra Lellinge Skov


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2020-12-14 11:10
Hej Kurt Verner. Jeg holder meget af denne skov, der har mange gode foto mugligheder. Min oprindelige plan var, at tage billeder derfra på alle fire årstider, så jeg mangler kun vinteren, og meget gerne med sne!! Mange tak skal du há den din mening og vurdering af billedet - glæder mig!
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2020-12-14 11:01
Hej Erik. Det er en ret spændende skov at fotografere i, med kuperet terræn, åens forløb mm. Jeg var der første gang ganske tidligt i foråret, efterfølgende da bladene var helt "nussegrønne", og nu sidst den 27. oktober. Nu må tiden så vise om de højere magter hælder noget sne ud over os, for så er jeg smuttet igen :-)) Planen er at tage billeder derfra fra alle årstider. Tak for dine kommetarer og fine vurdering til billedet - det glæder mig :-))
Mvh. Torsten

kvh
2020-12-14 10:53
Enig, det er et dejligt stemningsfyldt efterårsbillede. Efteråret i skoven er noget særligt i Danmark med de lyse bøgeskove. Velvalgt sted du har for optagelsen.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2020-12-14 10:50
Hej Knud. Tak skal du há for din flotte bedømmelse :-)) Det er en å der løber gennem skoven, der egentlig er gennemskåret af en slags slugt, med høje skrænter flere steder.
Det er 3. gang jeg er i skoven, og ved forskellige årstider. Tak for vurderingen!
Mvh. Torsten

husmer
2020-12-13 19:28
Det er et rigtig flot billede, og det der gør det specielt godt, er det lys, som du har fanget, som næsten giver en mellemting mellem efterår og forår! ... dvs. at begge dele er inkluderet i samme billede - både efterårsfarver og forårsfarver. Det ser godt ud!
mvh erik

knud_foto
2020-12-13 18:52
Der er nu noget specielt ved efteråret selv om det kan være en tid med regn og rusk og blæst. Det er de flotte gyldne farver der falder i øjnene næsten uanset i hvilken retning man retter kameraet. Det her er også et flot eksemplar med farver og det hele og så endda også med et vandløb, eller er det en sø, også pænt komponeret er det. Synes godt om billedet.
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (5)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori