Claras Kirkegård


© husmer  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© husmer  Følg
Claras Kirkegård

Fotograf:
Kategori:
husmer
Arkitektur
Upload dato:
Kamera:
2020-12-15 // 17:12
Nikon D500
 
» Køb billede

Grundtvigs gravsted findes på Claras Kirkegård på Køge Ås. Desværre er der kun åbent to gange om året, men det er et dejligt naturområde, der kun kan anbefales!


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2020-12-15 23:03
Tak skal du ha' for kommentar og bedømmelse, Torsten! Ja, det er et dejligt kuperet område! Den er god nok med Grundtvig, han ligger på Claras Kirkegård - måske vi en af de kommende dage kan tage et kig hen over muren .... :-)
mvh erik

Fotostaeren
2020-12-15 19:41
Hej Erik. Det ser godt ud med den buede omkransende mur, og i lighed Kurt Verner så matcher muren naturens egne farver. Jeg erindrer ikke lige, at han ligger begravet der, man ser jo til tider gravsteder i skovene, men til gengæld har jeg flere gange været i "Åsen", - en skøn og bakket skov.
Mvh. Torsten

husmer
2020-12-15 18:17
Tak for din kommentar og bedømmelse, Kurt Verner! Vi parkerede ved Danhostel, Køge, der ligger Vamdrupvej 1. Derfra er der ca. 1 km hen til åsen - og til gravstedet. Det er et dejligt område - i et kuperet terræn.
mvh erik

kvh
2020-12-15 17:32
Velkomponeret og fine farver. Den okkergule farve passer næsten overalt i den danske natur, såvel til kirker som til træhuse. Hvor skal man køre til, hvis man vil en tur på Køge Ås? Du har måske et forslag til et godt udgangspunkt?
VH Kurt Verner

husmer - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (0)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori