Beton i blæst


© Michael  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Michael  Følg
Beton i blæst

Fotograf:
Kategori:
Michael
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2021-01-04 // 13:01
Canon 5DIV
 
» Køb billede

Fra Vedersø klit 08/09-18
Der er nogle af bunkersene, der har fået lov at stå.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Michael
2021-01-04 21:10
Tak for kommentaren Erik
Jep midterstillingen af horisont/himmel er imod alle lærebøger - bunkeren er ikke midterstillet - en beskæring i højre side (som før foreslået) vil imø bringe billedet endnu mere ud af balance. Jeg lægger et mere op taget samme dag skudt fra den anden side.
Mvh. Michael

husmer
2021-01-04 20:38
Fotografering er spændende, netop fordi vi ser på resultatet med forskellige øjne og tilgange! Heldigvis er der ikke nogen facitliste! Jeg kan godt lide det jeg ser, herunder dramatikken! Den kvarte sekund du har brugt på optagelsen, synes jeg fungerer godt - se på de brækkende bølger: en anelse blødt vand, men ikke for meget! Kompositionen med den centrale placering af såvel bunker som horisont kunne måske godt være bedre imø, men det er en smagssag.
mvh erik

Michael
2021-01-04 18:35
Tak for kommentarerne Torsten og Kurt Verner :-) En anden fotograf vil ha' et andet syn på tingene, som I skriver. En ting er at stå der, noget andet er et "neutralt" blik. Der ska' nok gå nogle år, til jeg har glemt oplevelsen, før jeg laver om, men derfor er alle kommentarer velkomne alligevel :-)
Mvh. Michael

kvh
2021-01-04 18:02
Det sete afhænger af øjnene som ser. Billedet er godt under alle omstændigheder. Giver et godt indtryk af kysten ved Vesterhavet. Der er mange meninger om komposition. Der kan ganske rigtig skæres i toppen, bunkeren kan også flyttes lidt til højre, så den ikke er så centreret. Det ene valg kan være lige så godt som det andet.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2021-01-04 16:44
Et godt og dramatisk motiv, der fint viser bunkeren i elementernes rasen. Det må há været svært at holde stativet i ro i det vejr!
Vedr. en evt. beskæring, så mener jeg at det skulle være i himlen, så man nærmede sig en inddeling i 3. dele, men det er smag og behag :-))
Mvh. Torsten

Michael
2021-01-04 14:28
Davs du
Din kritik er ikke opfattet negativt! - Jeg ka' forstå den, men det var ikke, hva' jeg ville m. billedet. Det viser jo også lidt af klitterne og forgrunden. Vi ka' snakke om et forkert billedtitelvalg, fordi det jo også leder til en "fortolkning".
Jeg ku' ha' kaldt det "Med stativ på vestkysten" :-D - om du ville ha' været glad for fotoet uden redigering, ved jeg ikke. Jeg tror det ærligt talt ikke. Det er lidt småkedeligt :-)
Mvh. Michael

knud_foto
2021-01-04 14:14
Hej igen :-)
Kritikken er ikke ment som negativ men som et forslag til ændring. Var det mit billede vil jeg også være meget glad og tilfreds med det (uden photoshop) for det er et godt motiv med bunkeren der i det oprørte hav.
Vh. Knud :-)

Michael
2021-01-04 14:01
Tak for kommentaren Knud :-)
Jeg er ikke enig i kritiken, men det kommer jo også an på, hva' man vil med billedet.
Åh jo-det er skam redigeret Bl.a. er himlen pillet ud for tydeliggørelse+ der er lagt en lille sepia oveni
Mvh. Michael

knud_foto
2021-01-04 13:48
Bortset fra at det ligner noget der har fået en ordentlig omgang photoshop, så er det ellers godt. En lille beskæring i bunden og tilsvarende i højre side vil give en bedre komposition og højne synsindtrykket.
Vh. Knud.

Michael - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori