Spejlende solnedgang


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Spejlende solnedgang

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Natur
Upload dato:
Kamera:
2021-01-05 // 19:01
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

"Solnedgangen" er fra Gasværkshavnen i København, men solen befinder sig bag den mørke bygning til højre i billedet.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-01-11 09:51
Tusind tak Søren for besøget, og din vurdering af billedet. Det er et spændende tidspunkt at tage billeder, her kommer der altid mere glød i naturens farver :-))
Mvh. Torsten

Søren
2021-01-10 20:03
Super flot skud i den blå time
Mvh Søren

Fotostaeren
2021-01-06 15:20
Tusind tak for din rigtig fine bedømmelse Kurt Verner - det glæder mig! Det var på en tur langs havnen jeg spottede motivet, og så skulle det bare gå hurtigt, og jeg havde endda min kone på "slæb" :-)) Du har ret, aktiviteten er ikke så stor som på den tidligere fotoside, det fornemmer jeg også, men jeg har selv dage og perioder hvor man er forhindret pga. tid. Vi må tage det som det kommer.
Tak for dit besøg!
Mvh. Torsten

kvh
2021-01-06 13:39
Virkelig smukt solnedgangsbillede. Jeg kan kun tilslutte mig de fine kommentarer. Især vandspejlet er imponerende godt. Lys og farver er også klasse. God start på det nye år.
Noget helt andet: Lidt ærgerligt at der er så få aktive brugere af dette site. Det er som regel de samme, der afgiver kommentarer. Det er så til gengæld erfarne fotografer og kommentarerne ar altid saglige.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2021-01-06 09:24
Hej Erik. I flot vejr, er det bare dejligt, at gå langs havnen i København, og det vil jeg bestemt mene du også gør :-)) Ifm. solnedgange bruger jeg altid enten blænde 14, 16 eller 18, men foretrækker som regel f/16. Tusind tak for din flotte vurdering til billedet - det glæder mig :-))
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-01-06 09:13
Hej Knud. Det har ikke været hverdagskost i længere tid med solskin, så når der undtagelsesvis er sol, så skal det udnyttes :-)) Jeg foretrækker gerne at skyde billeder i den gyldne eller blå time, og tog mange billeder, og i nogle af den var der både 3 og 4 sole! Det var nok lidt i overkanten.
Tusind tak for dine to indlæg, og vældig flotte bedømmelse af billedet - det glæder mig :-))
Mvh. Torsten

husmer
2021-01-06 08:47
Et rigtig flot skud du præsenterer os for! Dejlig og fredfyldt solnedgangsstemning, hvor du med f/16 fanger og skaber en fin stjerneeffekt, der tilfører billedet prikken over det berømte i. At fange en blå himmel i december var iøvrigt ikke forundt enhver - godt gået! :-)
mvh erik

knud_foto
2021-01-05 20:26
Det er min favorit :-)

knud_foto
2021-01-05 20:25
Hej Torsten. Jeg kan altså ikke lade være med at blive vild imponeret over de fantastisk flotte billeder med solnedgang du nogen gange disker op med. Det her er bare kræs ud over alle grænser. En fryd for øjet at se et billede i den fornemme kvalitet nyder man til fulde. Rigtig godt komponeret og med dejlige flotte farver. Ekstra godt at solen er gemt bag bygningen giver et utrolig flot lys og så lige en stjerneeffekt i bygningen til venstre. Et billede i topklasse. En fornøjelse at se. Mere af den slags tak :-)
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (1)

Stemmer (5)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori