Bognæs


© husmer  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© husmer  Følg
Bognæs

Fotograf:
Kategori:
husmer
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2021-01-07 // 11:01
Nikon D500
 
» Køb billede

Bognæs stikker ud i Roskilde fjord, og er et dejligt naturområde. Her er endda en god mulighed for at møde havørne!
Billedet er fra juledag, hvor solskinnet kunne nydes ....


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2021-01-10 14:48
Tak, Søren! ... det tænkte jeg også på da jeg gik der, men nok lidt bøvlet, når der ligger sne. Men det er sjældent, så ja, det må være lækkert ...
mvh erik

Søren
2021-01-10 11:39
Skønt skud bare man boet der :-)

husmer
2021-01-08 10:01
Tak skal du ha' Kurt Verner! Vi talte netop under vores gåtur om lyset her om vinteren, som er helt anderledes - og smukt på sin egen afdæmpede måde. Vi valgte at gå den østlige rute, dvs. at vi ganske rigtigt kom forbi de huse, som man ser på billedet. Det var en dejlig tur på godt 9 km, og hvor man får muligheden for at se havørne. Desværre var vi ikke heldige, til gengæld nød vi udsigten over mod Risø og Bolund ... sjovt at se det fra den side!
mvh erik

kvh
2021-01-08 08:47
Smukt vue over det østlige Bognæs. Farverne i naturen og den lidt blege blå himmel indikerer, at det er vinter, selv om der ikke er noget sne. Velvalgt komposition. Da I gik turen på Bognæs, valgte i da turen til den østlige halvø - altså forbi husene man ser på billedet? På turen til den nordvestlige halvø kommer man flere steder helt ud til kysten. Begge halvøer bliver dog for meget på en dag.
VH Kurt Verner

husmer
2021-01-07 21:59
Tak for din kommentar, Knud, blandt andet i forhold til kompositionen. Jeg kan godt lide lagdelingen i billedet, hvilket passer meget godt med tredjedelsreglen, og hvor busken og skoven skaber en balance i billedet.
mvh erik

husmer
2021-01-07 21:55
Din kommentar glæder mig, Torsten! Det var en smuk dag, og det var naturligvis umuligt at gå videre, før end at et billede herfra var i kassen! Jeg kan kun anbefale en tur til Bognæs, hvor vi gik ud på den østlige side. Det er ikke Boserup Skov, som man ser til højre på billedet - det er i stedet skoven på Bognæs.
mvh erik

knud_foto
2021-01-07 20:38
Et fint billede der er godt komponeret i tredjedele inddeling og med busken fint placeret i billedet og samtidig nogen fine farver. Godt skud.
Vh. Knud.

Fotostaeren
2021-01-07 19:19
Hej Erik. Et flot og skarpt solskinsskud skud, med et fint vue ud over fjorden og Boserup Skov, og hvor træet i forgrunden er godt placeret i motivet. Rigtig god lagdeling med både forgrund, mellem grund og baggrund. Der er rigtig mange foto muligheder i det område :-))
Mvh. Torsten

husmer - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori