Vintervejen


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Vintervejen

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Natur
Upload dato:
Kamera:
2021-01-07 // 19:01
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet er fra gårsdagens snevejr - hvor man skulle være hurtig, da sne efterhånden er blevet en sjældenhed her i landet. Billedet er iøvrigt taget mellem Kildebrønde og Hedeland.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-01-10 16:14
Hej Michael. Jeg har ikke brugt et vidvinkel, men et 24-105 mm objektiv, og billedet her er skudt på 24 mm. Det må være fra naturens side, at de krænger lidt :-)) Jeg tager for øvrigt din forslag til efterretning, og prøver et i S/H. Mange tak for ordene til billedet, og dit besøg :-))
Mvh. Torsten

Michael
2021-01-10 12:15
Hej Torsten
Sådan som træerne bøjer sig ind over vejen, ku' det næsten se ud som, du har brugt en vidvinkel :-)
Jeg holder meget af suget ind i baggrunden. Midterstilling kommer her til sin ret.
Fedt! - Ku' være spændende at se i S/H.
Mvh. Michael

Fotostaeren
2021-01-08 10:28
Hej Kurt Verner. Ja, det er i morgen de har lovet sol, men spørgsmålet er hvor meget sne der er tilbage? Som jeg skrev til Erik, så var jeg mutters alene i Hedeland, der for øvrigt var fuld af nysne og mange dyrespor. Det blev til en del billeder, dog skulle der være fart på, da sneen var våd, og det kunne kameraet ikke lide!
Ja, sol gør sig rigtig godt i snemotiver, så forhåbentlig kommer der en ny chance i løbet af vinteren. Mange tak for dit kig og vurdering til billedet, det glæder mig.
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-01-08 10:17
Hej Erik. Du har styr på vejnettet :-)) - det er lige præcis der som du nævner! Jeg var egentlig på vej mod Hedeland, men dette motiv fik mig til at træde på bremsen. Efterfølgende var jeg ved Hedeland ved Herredsfogedvej, der var ikke et øje, så jeg havde det hele for mig selv :-)) Tak for kigget og din bedømmelse af billedet - glæder mig.
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-01-08 09:54
Hej Knud. Som jeg husker det, er det ret længe siden jeg har taget vinterbilleder, vi har jo ikke norske tilstande :-)) - så man skal ruppe sig, og motivet dukkede sådan lidt tilfældigt op. Mange tak for besøget og din bedømmelse, det er jeg glad for!
Mvh. Torsten

kvh
2021-01-08 08:51
Selv om billedet er godt, så tænker jeg, at noget solskin kunne gøre det endnu bedre, men sol er der ikke meget af, og når den endelig kommer, er sneen sikkert borte. Sne på træer og buske giver lige det sidste som her. Er det ikke i morgen lørdag der kommer sol?
VH Kurt Verner

husmer
2021-01-07 21:51
Det er et dejligt vinterbillede du viser - flot med den lange række af snedækkede træer på begge sider af vejen. Jeg kan ikke lige placere stedet .... er det på Gjeddesdalsvej ved Gjeddesdal Gods? Godt at du var hurtig - men det var også nødvendigt :-)
mvh erik

knud_foto
2021-01-07 20:32
Ja sne er ved at være en sjældenhed her i landet. Man skal være hurtig. Iøvrigt et skønt flot skud, og fint at det er taget fra midten af vejen. Ser godt ud altsammen.
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (8)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori