Ledreborg-Herthadalen 2


© kvh  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© kvh  Følg
Ledreborg-Herthadalen 2

Fotograf:
Kategori:
kvh
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2021-01-09 // 15:01
Pentax K1
 
» Køb billede

Så kom solen og med et landskab, der er delvis dækket af sne, bliver det ikke meget bedre. Set i dag, lørdag formiddag ved Slangealeén, Herthadalen, Sagnlandet, Lejre.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2021-01-10 14:38
Det er et rigtig dejligt vinterbillede, hvor jeg godt kan lide kompositionen og indramningen. Lyset ser perfekt ud herfra!
mvh erik

kvh
2021-01-10 12:32
Knud og Torsten!
Hej begge to og tusind tak for ordene. Ja, det er en god fotolokalitet. Jeg kommer der en del, da det ikke er så langt væk hjemmefra. Man kan faktisk gå en fin tur rundt om Knapsø, ca. 1 times tid, hvis man følger stierne.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2021-01-10 09:56
To fine vinterbilleder du disker op med Kurt Verner, og her med vue ud over Knapsø, hvor farverne indikerer at det er koldt. Træet i forgrunden samler billedet, og giver en god dybde. Det er ikke mere end 5 dage siden, at jeg stod her på det samme sted, og tog billeder ud over søen :-)) - og ligesom dig brugte jeg træet som indramning og forgrund! Iøvrigt et spændende og kuperet landskab at vandre rundt i.
Mvh. Torsten

knud_foto
2021-01-09 17:49
Man må erkende du har sans for at stå det rigtige sted og få nogen flotte billeder med landskab. Det er så godt med det træ i forgrunden der lige giver det ekstra til billedet, noget mere dybde. Fint og flot skud hele vejen igennem i en nydelig kvalitet.
Vh. Knud.

kvh - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (4)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori