Solnedgang og røg og damp


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Solnedgang og røg og damp

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Natur
Upload dato:
Kamera:
2021-01-10 // 19:01
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet og solnedgangen er "skudt" lige henover Jersie´s skyline.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-01-11 19:35
Hej Erik. Når jeg skyder solnedgange, foretrækker jeg som hovedregel altid på, at der er forgrund, så jeg er helt enig i, at forgrunden kunne være bedre. Nu var jeg desværre i tidnød (mig arme fjols!), så jeg måtte nøjes med denne, og håbe at skylinen, skorsten/røg mm. kunne løfte billedet. Det kan være lidt op og ned ang. stjerneeffekten, den kan svinge lidt, alt efter hvor lysmålingen sættes.
Tak for din indsigt og vurdering af billedet - glæder mig :-))
Mvh. Torsten

husmer
2021-01-11 16:44
Det er en fin solnedgang, hvor man med vinden fra nord samt sneen får en god fornemmelse af en kold vinterdag! Jeg er enig med Kurt Verner om, at omgivelserne godt kunne være lidt mere spændende, men med en solnedgang har man altså ikke ret lang tid til at reagere, før motivet er væk. Men motivet er ikke dårligt! Stjerneeffekten er ikke så udtalt i dette billede trods f/16 - og netop denne effekt kæmper jeg selv godt med! - men fint, at den er der! :-)
mvh erik

Fotostaeren
2021-01-11 14:21
Hej Kurt Verner. Det går ikke altid som man vil :-)) Var først et andet sted, og så var tiden knap inden solen forsvandt. Valgte dette motiv, dels pga. hestene, den osende skorsten, og så naturligvis den lave sol :-)) Ja, en god idé altid at have et kamera med. Tak for dit besøg og kommentarerne til billedet!
Mvh. Torsten

kvh
2021-01-11 11:55
Meget fint lys du har indfanget her. Alene det gør billedet seværdigt. Omgivelserne er måske ikke de bedste, men sådan er det ofte, når optagelsen ikke er forudbestemt. Altid en god idé at have kameraet med sig, hvis det kan lade sig gøre.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2021-01-11 09:58
Hej Knud. Det var en af de dage, hvor motivet ikke var forudbestemt. På lang afstand kunne jeg se den lave sol og gyldne himmel, så det var lidt tilfældigt at jeg stoppede her, og mest fordi solen var tæt på at være helt væk :-)) Tak for din kig og din bedømmelse og vurdering, det glæder mig :-))
Mvh. Torsten

knud_foto
2021-01-10 20:45
Fin flot solnedgang med stjerneeffekt og så lige garneret med lidt sne og pænt komponeret. Synes godt om hegnet der går diagonal gennem billedet og så lige et par krikker i baggrunden. Fint skud.
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (0)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori