Metro rulletrappe


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Metro rulletrappe

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Arkitektur
Upload dato:
Kamera:
2021-01-27 // 10:01
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet er fra Gammel Strand metrostation i København, og er fra december 2019.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-01-28 11:12
Hej Erik - og rigtig mange tak for din meget udførlige bedømmelse og gennemgang af dette billede. Jeg havde gerne brugt et stativ, men det må man som sagt ikke, og skulle nogen falde over det, ja så hænger jeg på problemet?! - og med håndholdt optagelse er det meget vanskeligt at få det hele til at stemme, så udgangspunktet var at få personen centreret i billedet :-)) Jeg tog billedet på 17 mm, og har foretaget tilpasning og opretning i Lightroom, men yderligere "skruning" på knapperne forvrænger dimensionerne. I betragtning til vilkårene er jeg egentlig tilfreds med dette slutfacit.
Mange tak for din fine anmeldelse vurdering - det glæder mig :-))
Mvh. Torsten

husmer
2021-01-28 09:55
Det er et rigtig flot billede, som jeg kun kan glæde mig over! Det er flot med linjerne, der alle mødes forenden af rulletrappen, dér hvor din person perfekt står i billedet. Det kræver en del tålmodighed at afvente denne situation, hvor der ikke er andre forstyrrende elementer ... dvs. personer! Der er en person på vej op i venstre side, men han forstyrrer ikke! Det er en lille smule ærgerligt, at symmetrien ikke er helt perfekt, for den er næsten perfekt! ... men det er altså også enormt svært, her vil det næsten kræve et stativ og en tommestok, så du kunne have udmålt den nøjagtige placering af kameraet. Umiddelbart vil jeg gætte på, at du har stået 5 - 10 cm for langt til højre. Har du prøvet at rette op for det i PS? ... desværre kan man ikke downloade billedet og afprøve mulighederne. Men det er stadig et rigtig fint billede, absolut seværdigt!
mvh erik

Fotostaeren
2021-01-27 15:22
Hej Kurt Verner. Mht. symmetrien vedr. støttebåndene, ja det har jeg desværre ikke været opmærksom på. Med den slags motiver, venter jeg som regel på, at strømmen af folk ebber ud, og der kun er én person i bunden af rulletrappen, og den person skulle gerne være centreret i billedet. Billedet er taget håndholdt, da man ikke må bruge stativ i metroen (tilladelse kræves), så fokus har været på det, og det skal gå hurtigt :-))
Ellers mange tak for din gode bedømmelse - hvilket glæder mig :-))
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-01-27 15:02
Hej Knud. Tak skal du have for dine fine kommentarer :-)) Af samtlige 39 metro stationer i København, er det kun den, der har den specielle blå/rødlige belysning. Tak for besøget og kigget.
Mvh. Torsten

kvh
2021-01-27 10:53
Velvalgt komposition med flot lys og fine farver og godt med personen, der er på vej op ad den midterste rulletrappe. Det undrer mig lidt, at de 2 inderste sorte støttebånd ikke følger symmetrien? Det venstre ligger ud mod den lodrette kant i venstre side og højre ned mod den vandrette kant i højre side.
VH Kurt Verner

knud_foto
2021-01-27 10:32
Fedt billede med striber og streger og mønstre og hvor øjet bliver ledt hen til personen i baggrunden. Taget fra et velvalgt standpunkt. Flot skud. Sejt nok.
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori