Minimalisme


© husmer  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]




    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© husmer  Følg
Minimalisme

Fotograf:
Kategori:
husmer
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2021-02-01 // 13:02
Nikon D300s
 
» Køb billede

Minimalisme ...


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
husmer
2021-02-01 15:28
Tak for din kommentar og vurdering, Kurt Verner. Nogle holder sig til at fotografere indenfor en bestemt kategori - jeg synes det er sjovt at bevæge mig rundt indenfor de forskellige kategorier, som f.eks. her minimalisme. Minimalisme er sjovt og udfordrende, og jeg kan bedst lide, at skabe billedet i kameraet. Dette billede er derfor stort set ubeskåret, og kun tilrettet hvad angår lys og kontrast.
mvh erik

husmer
2021-02-01 15:23
Tak for din flotte kommentar, Knud! Der er mange kategorier, man kan kaste sig over indenfor foto ... èn af dem er minimalisme, og det er sjovt og udfordrende. Man ser mange flotte udgaver indenfor denne kategori, hvoraf mange dog mere eller mindre er resultat af arbejdet i f.eks. Photoshop ... men smag og behag ... jeg synes det er sjovest, at tilvejebringe resultatet i kameraet!
mvh erik

kvh
2021-02-01 14:57
Ja, der skal eksperimenteres lidt med kompositionerne, ellers kan fotografering godt blive lidt ensformig og triviel i længden. Jeg kan godt lide den noget minimalistiske udtryksform. Endeltheden i billedet fungere faktisk ret godt her. Og som Knud skriver sætter billede tankerne i gang.
VH Kurt Verner

knud_foto
2021-02-01 14:42
Ved første øjekast kom jeg til at tænke på Skagens malerne. Et meget specielt og anderledes billede hvor man kan gruble lidt over hvad er hovedmotivet, vandet eller det lille stykke strand med de to personer. Billedet sætter tankerne i gang. Godt at se noget der er anderledes og skiller sig ud fra mængden. Synes godt om det.
Vh. Knud.

husmer - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (1)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori