Dagens sidste sol


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Dagens sidste sol

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Landskab
Upload dato:
Kamera:
2021-02-03 // 09:02
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet er fra Tune egnen, og er taget ca. 10 min. før solnedgang.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-02-03 16:05
Hej Erik. Mange tak for din indsigt omkring lys og skygger, og vurdering af billedet, hvilket glæder mig :-)) Vi er inde og kredse omkring de samme tanker, ofte tænker man, er der for meget eller for lidt af lys og skygge? Jeg har en fast procedure, når jeg redigerer et billede, jeg tjekker det over 1-2 dage, da man ofte ser anderledes på billedet sidenhen. I det her tilfælde oprettede jeg 3 udgaver af billedet, hvor skyggerne blev lidt øget. Dit forslag skal bestemt afprøves, for at se hvor det bærer hen :-))
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-02-03 15:47
Hej Kurt Verner. Vi tænker det samme, skyerne betyder bestemt noget i et billede af solnedgangen, hvor der er mere spræl i farverne :-)) Mange tak for din vurdering og bedømmelse - glæder mig :-))
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-02-03 15:40
Hej Knud. Billedet er fra en af mine vanlige ture i denne Corona tid, hvor vi er lukket ude :-)) - til gengæld har man mere tid til foto! Mange tak! - jeg glæder mig over din fine vurdering og ordene til dette billede, hvor det er lyset og skyggerne, der spottede min interesse.
Mvh. Torsten

husmer
2021-02-03 12:05
Et fint vinterlandskab, hvor jeg udover stjerneeffekten godt kan lide de lange skygger og hjulsporet med sne, der skaber lidt forgrund. Netop skyggerne tror jeg, at jeg ville give lidt mere plads ved at hæve de mørke toner i billedet ... men jeg kan jo også godt lide skygger .... :-)
mvh erik

kvh
2021-02-03 11:39
Du har fint styr på eksponeringen her Torsten. Lyset er virkeligt smult og det store åbne landskab fungere godt til solnedgangsbilleder. Det gyldne snit er også velvalgt her. Jeg tænker også, at de lidt mørke skyer har stor betydning for det gode resultat. En himmel uden skyer ville kræve en anden komposition.
VH Kurt Verner

knud_foto
2021-02-03 09:49
Et skønt flot billede i en fornem kvalitet. Virkelig flot med den lavthængende sol der kaster strålerne i stjerneform ud over marken og samtidig danner de lange skygger fra træerne. Også meget godt komponeret med solen og det hele placeret fint i billedet. Smukt lys, smukt syn.
Vh. Knud.

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (3)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori