Metro in sunset


© Fotostaeren  Følg    
ESC (Minimér)              S (Stem)   F (Favorit)  
Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...
 
(Klik eller tast [m] for fuldskærm)
 

© Fotostaeren  Følg
Metro in sunset

Fotograf:
Kategori:
Fotostaeren
Natur
Upload dato:
Kamera:
2021-02-08 // 10:02
Canon Canon EOS 5D Mark IV
 
» Køb billede

Billedet er fra Metrohøjbanen i København, der løber ned gennem Ørestad, og billedet her er fra DR-Byen´s metrostation.


KUN REGISTREREDE BRUGERE KAN SKRIVE KOMMENTARER

Bliv medlem
Fotostaeren
2021-02-09 12:09
Det kamera jeg bruger har 61 fokuspunkter, hvoraf de 21 er af krydstypen. Billedet er først komponeret, og efterfølgende er der valgt blænde og fokuspunkt, og i dette tilfælde spotmåling med ét enkelt punkt af krydstypen, så det er helt korrekt hvad du selv nævner og skriver :-)) Man kan også først vælge et ønsket fokuspunkt, og holde knappen "halvvejs" nede så fokus bevares det ønskede sted, og så efterkomponere billedet inden man trykker knappen helt ned. Det kan bruges hvis man ønsker fokus og skarpheden lagt på noget fx lidt ude i siden. Ellers mange tak Kurt Verner - for din vurdering og bedømmelse af billedet.
Mvh. Torsten

kvh
2021-02-09 10:43
Det er en flot stjerneeffekt du har opnået. Forbinder du AF-punkt med AE-punkt? Dvs. du bruger spotlysmåling og et brugervalgt AF-punkt? Man kan hele tiden blive klogere. Jeg har ikke prøvet at forbinde AF og AE, men det er måske noget, der skal prøves. Godt med konstruktive kommentarer.
VH Kurt Verner

Fotostaeren
2021-02-08 18:01
Mange tak Knud! - for ordene og vurderingen til dette billede :-)) Det var virkelig koldt at stå der i strid vind, så det skulle bare gå stærkt! - men heldigvis passerer togene hver 2. minut. Tak for kigget.
Mvh. Torsten

Fotostaeren
2021-02-08 17:56
Mange tak for din kommentar Erik! - man skal jo finde på nye udfordringer :-)) Lige til orientering kan jeg ellers oplyse, at fokuspunktet (spotmåling og ét punkt), er lagt dels på banekanten/ rækværket og himlen, så der måles i både lys og skygge, og så tilpasset med eksponeringskompensationen. Tak for besøget.
Mvh. Torsten

knud_foto
2021-02-08 15:03
Nydelig og flot modlys billede med fin stjerneeffekt.
Vh. Knud.

husmer
2021-02-08 13:22
Det er et udmærket modlysbillede i fin belysning - hvilket ikke er helt nemt! - med en en god stjerneeffekt, især i reflektionen fra den parkerede bil - wow! :-)
mvh erik

Fotostaeren - seneste uploads

Favoritter (0)

Stemmer (0)

Anmeld billede


Seneste i samme kategori