Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...

Forum menu:Fotoudstyr

Fotografering

Efterbehandling

Kommercielt & forretning

Fototure

Frikvarter

Forslag & fejl

Generel informationPlanfoto

Oprettet: 2018-05-06 - 07:50


Køb af billeder
Her er mange meget flotte billeder.

Hvis jeg vil købe retten til at bruge et billede, er det ikke OK først at skulle spørge fotografen. Når jeg køber billeder, er det til mine kunder, til brug for deres markedsføring.

Jeg kan derfor ikke vente på at fotografen svarer. Skal der sælges billeder til professionelt brug skal det være meget lettere - f.eks. ved link til en side, hvor de kan hentes/købes med et par klik. Jeg foreslår altså at PXO samarbejder med et stockbureau, der har alle de nødvendig faciliteter.

 

Jeg er selv kunde hos AdobeStock, men billeder her på siden er ofte af højere kunstnerisk kvalitet, hvorfor de kan have andre muligheder for brug og salg.

 

mvh

Jens, Planfoto


jakobdam

Oprettet: 2018-05-18 - 11:59


Jeg kan sagtens følge dig - udviklingstiden vil dog blive meget høj, og idet PXO er et 1-mandsprojekt uden større indtjening, kan jeg p.t. ikke afse tiden.

At gøre PXO til et decideret microstock site har aldrig været tanken; funktionen med at købe rettigheder til brug af billeder, er udelukkende tænkt som at gøre det en smule nemmere for folk der ønsker at henvende sig til en fotograf omkring brug, og som så har tiden til at vente på svar.


Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
© PXO.dk   |   v1.0   |   2013   |   Web design og programmering af Jakob Dam   |   ONLINE LIGE NU: 103