Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...

Forum menu:Fotoudstyr

Fotografering

Efterbehandling

Kommercielt & forretning

Fototure

Frikvarter

Forslag & fejl

Generel informationHenrik

Oprettet: 2020-09-24 - 20:31


Panasonic Eneloop Pro AA
Hej der!

Er der nogle der har god arfaring med de badariger ???

https://www.kamerahuset.dk/panasonic-eneloop-pro-aa-4-stk 


mikmik

Oprettet: 2020-09-25 - 11:24


Ja, jeg har anvendt dem i gennem længere tid til mine flash - og er 100% tilfreds. Som backup har jeg en stak 'ladda' fra Ikea, som egentlig også er ok :-)

MVH/Per


jakobdam

Oprettet: 2020-09-25 - 11:25


Ja - hybrid-NiMH som typen går under, er det eneste rigtige nu om dage. Meget lav selfafladning, høj kapacitet, kan tåle hurtige strømtræk (eks. fra blitze) og kan oplades relativt hurtigt da de er højtemperaturresistente.

De produceres imidlertid på samme fabrik som IKEA Ladda, og performer også så identisk at der er konsensus om at det kun er klistermærket der er udskiftet.

Og Ladda er en HEL del billigere. Jeg har 4 Sanyo Eneloop Pro og 16-20 Ladda (alle er i AA format), og jeg kan ikke mærke forskel på dem. Så jeg sværger til IKEA Ladda batterierne pga. pris/ydelse forholdet.

Imidlertid er det også meget vigtigt hvilken oplader du bruger: Den skal helst have separate ladekanaler og gerne en massagefunktion der kan aflade/oplade batteriet i sekvens til når de krystalliserer (får hukommelse).

Krystallisering mærkes ved at batterierne ikke kan oplades til fuld kapacitet efter en del opladninger/afladninger eller hvis man har klatladet. 


Henrik

Oprettet: 2020-09-25 - 18:35


Nu kan jeg vist ikke lægget et foto op om den lader jeg har brugt i nogle år og har kørt ubeklagit så jeg lige kunne vede om der skal købes en ny lader.


jakobdam

Oprettet: 2020-09-28 - 07:37


Henrik - Korrekt, forum'et her understøtter ikke foto uploads. I stedet kan man linke ud til ekstern tjeneste.

Ja, PXO har en del mangler... den er så også 7 år gammel, og jeg tabte interessen for at udvikle mere på den pga. de lave brugertal i sin tid.


Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
© PXO.dk   |   v1.0   |   2013   |   Web design og programmering af Jakob Dam   |   ONLINE LIGE NU: 195