Annullér [x]
    Upload foto Upload   Log på Log på   Bliv medlem Bliv medlem   Mere...

Forum menu:Fotoudstyr

Fotografering

Efterbehandling

Kommercielt & forretning

Fototure

Frikvarter

Forslag & fejl

Generel informationSolarCamp

Oprettet: 2021-03-04 - 16:05


Kan du lave produktvideoer plus fotos?
Opsummering af den lange tekst: Vi søger en betalt fotograf som både kan lave produktvideoer og tage billeder. Vis os hvad du kan, og fortæl os hvad du gerne vil have for det :-)

 

Vi er et mindre firma (se evt. vores shop her: www.solarcamp.dk) som drives af få mennesker – jeg er en af dem, og jeg har lidt for travlt.

En af de mange ting vi ofte har haft gjort selv, fra firmaets helt spæde start, er at tage produktbilleder og lave videoer. Det har vi gjort fordi vi ikke har haft penge til at hyre en prof.

En af problemerne ved dette, ud over manglen på tid, er dog også at jeg slet ingen viden eller kompetence har på området, så derfor bliver resultaterne ofte som man kunne forvente.

Vi har stadigvæk ikke råd til at hyre et top-pro firma til at gøre dette for os, men vi har nu lidt mere at rykke med – som du sikkert har regnet ud, er det derfor jeg er på denne side. Vi har for en kort periode haft lidt hjælp, og det rykkede naturligvis på hvad der skete med denne arbejdsopgave, og nu vil vi gerne have hjælp igen.

Idet vi ikke har råd til at hyre et top-pro firma, forventer vi naturligvis heller ikke verdensklasse resultater. På den anden side forventer vi noget der er væsentligt bedre end det jeg selv lige kan lave med mit gamle kamera eller telefon, og uden viden eller evner, så hvis du stadig læser med, så lad mig vise dig et par af de produkter jeg selv har måtte forsøge mig med:

https://solarcamp.dk/fuglebad-med-gople

https://solarcamp.dk/alina-solcellelampe

https://solarcamp.dk/helios-pro-solcellelampe

https://solarcamp.dk/solcelle-fontaene-med-batteri-bjorne-ved-vandfald

Føler du, du kan gøre det en del bedre? Super!

For rigtig mange af vores produkter får vi et par enkelte billeder fra producenten, men idet billeder og videoer sælger, vil vi gerne øge antallet af begge dele.

Ud over billeder, er der altså videoer… Det vi leder efter er videoer uden tale. Måske 30-90 sekunder hvor man ser f.eks. en lampe i forskellige flotte omgivelser, tændt og slukket, evt. med en smule tekst over videoen (info om Watt, lumen, IP f.eks.) samt noget ingen-brugsrettigheder-’glad’-musik over.

Er det noget du kan lave? I så fald, så vis os gerne hvad du allerede har lavet (af både videoer og fotos), og evt. også noget som måske ikke er dit, men noget som du mener du kan lave, og som viser hvilken stil du forestiller dig (her tænker jeg på video-delen).

Fortæl os også hvad du gerne vil have for det, per produkt. Altså f.eks. for 10 billeder (blandet: hvid baggrund + flot havebaggrund + tændt + slukket osv.) + en produktvideo.

Produkterne kan være havelamper, væglamper, springvand, lyskæder mm, så du skal kunne finde et sted at sætte væglamper op midlertidigt, samt have adgang til flotte haveomgivelser.

Her er et par eksempler på nogle produkter som mangler flere billeder og video:

https://solarcamp.dk/avon-solcelle-vaeglampe-antracit

https://solarcamp.dk/helios-mushroom-solcellelampe

https://solarcamp.dk/truro-solcelle-vaeglampe-atracit

https://solarcamp.dk/fuglebad-pa-fod-pafuglens-hale

https://solarcamp.dk/falmouth-solcelle-lyskaede-med-paerer-25-paerer-varm-hvid

 

Hvis du er interesseret, glæder vi os til at høre fra og om dig :-)

Jeg kan kontaktes her, eller evt. på martin@solarcamp.dk

 

Med venlig hilsen

Martin

SolarCamp


Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
© PXO.dk   |   v1.0   |   2013   |   Web design og programmering af Jakob Dam   |   ONLINE LIGE NU: 124